3 fructe uscate secrete pe care ar trebui să le mâncăm în fiecare seară înainte de culcare!

Dacă doriți să vă recuperați rapid după antrenamentele intensive sau să diminuați durerile de spate după sport, atunci vă pot ajuta 3 fructe miraculoase. Echipa Bucătarul.tv vă dezvăluie secretul de restabilire a puterilor și de înlăturare a durerilor de spate. Dacă veți consuma înainte de culcare acest amestec din 3 fructe: caise uscate, smochine uscate și prune uscate, timp de 1-2 luni, atunci vă veți trezi în fiecare dimineață odihnit și plin de energie. Vedeți mai jos proporțiile fructelor uscate și beneficiile acestora.fructe

Proporțiile:

– 5 caise uscate

– 1 smochină uscată

– 1 prună uscată

Secretul acestui amestec de fructe constă în conținutul substanțelor care contribuie la restabilirea țesutului discurilor intervertebrale. Acest amestec de fructe uscate în proporții necesare oferă un efect de vindecare incredibil. Datorită acestui amestec veți avea o coloană vertebrală sănătoasă! Totodată, acest amestec de fructe are un efect benefic și asupra sănătății bărbaților și a femeilor.

 

Efectele benefice ale fructelor uscate

1. Smochine uscate

Anticii considerau aceste fructe simbol al bunăstării, sănătății, căldurii, vitalității, fertilității și dragostei, de asemenea, era considerat un afrodiziac. Încă din cele mai vechi timpuri smochinele erau folosite pentru combaterea durerilor de dinți, tratamentul oaselor rupte și nervilor deteriorați. Fructele conțin o cantitate mare de zahăr, de aceea sunt contraindicate diabeticilor.

2. Caise uscate

Caisele uscate sunt bogate în vitamina C și beta-caroten. Beta-caroten-ul – “sursa longevității”, “elixirul tinereții” este un antioxidant puternic. Caisele uscate sunt benefice pentru inimă, deoarece pe lângă conținutul mare de microelemente și vitamine, acestea mai conțin cantități mari de magneziu și potasiu.

3. Prunele uscate

Prunele uscate sunt bogate în sodiu, calciu, fosfor, fier și multe vitamine. Acestea normalizează presiunea, îmbunătățesc funcționarea tractului gastro-intestinal, restabilesc vederea și au un efect tonic asupra întregului organism.

Indiferent dacă faceți sport sau, pur și simplu, doriți să vă recuperați puterile și să vă îmbunătățiți sănătatea, acesta este cel mai simplu și eficient mod. Consumați fructele uscate în proporții corecte și fiți sănătoși.

fructe

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Autor text: Bucătarul.tv