Ea a pus 2 cepe în congelator. După ce am aflat acest lucru, folosesc acest truc necondiționat!

Echipa Bucătarul.tv vă oferă 9 trucuri culinare care o să vă ajute să economisiți timpul petrecut în bucătărie și să preparați bucate mult mai ușor și mai rapid. Datorită acestor trucuri veți tăia ceapa fără să lăcrimați, veți curăța usturoiul și ouăle fierte mai ușor, veți pregăti bucate delicioase și veți tăia foarte simplu orice prăjitură. Țineți cont de aceste sfaturi și gătiți cu plăcere!trucuri

9 trucuri culinare

1. Ca să înlăturați mai ușor coaja de ouă, adăugați în apă o felie de lămâie sau 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu.

t1

2. Ce poate strica colțunașii de casă fierți? Doar aluatul rigid. Dacă vă răsfățați des cu această mâncare, vă recomandăm să adăugați un pahar de apă rece după ce se vor ridica colțunașii la suprafață.

t2

3. Dacă nu aveți ouă pentru prepararea prăjiturii, atunci puteți înlocui foarte ușor un ou cu jumătate de banană coaptă.

t3

4. Dacă doriți să curățați usturoiul mai ușor, atunci puneți-l în cuptorul cu microunde și țineți-l timp de 15 secunde la putere minimă. După acest timp veți curăța usturoiul mult mai ușor.t4

5. Înainte de a cumpăra ardei grași, trebuie să atrageți atenția la numărul de lobi în partea de jos. Ardeiul cu 3 lobi este mai dulce și poate fi folosit crud, la salate, iar ardeiul cu 4 lobi – mai elastic și ușor amar, ideal pentru prepararea mai multor feluri de mâncare.

t5

 

6. Ața dentară poate tăia ușor orice prăjitură, chiar și un tort. Acest truc este potrivit și pentru aluatul crud, cum ar fi prepararea rulourilor cu scorțișoară.

t6

7. Cartofii prăjiți – o cină frecventă în multe familii. Dacă vă plac cartofii, atunci încercați să economisiți timpul și uleiul și să preparați cartofi delicioși la cuptor. Pur și simplu spălați cartofii, faceți tăieturi deasupra, stropiți-i cu ulei și asezonați-i cu sare și condimente. Coaceți-i la cuptor la 220 de grade timp de 40 de minute. În incizii puteți adăuga orice umplutură: slănină, unt sau felii de brânză topită.

t7

8. Ca să nu plângeți atunci când tăiați ceapa, trebuie s-o puneți în congelator timp de 15 minute.

t8

9. Din iaurt dens veți obține un deliciu sănătos și gustos pentru copii. Puneți iaurtul într-o seringă de patiserie și așezați picăturile pe o foaie de copt. Dați deliciile la congelator timp de o oră și le puteți savura!

t9

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Autor text: Bucătarul.tv