Frigărui din carne de porc și legume la tigaie: rapid, gustos și ușor de preparat!

Frigăruile de carne sunt extrem de apreciate, iar în combinație cu diverse legume sunt foarte apetisante și suculente. Astăzi vă propunem o rețetă de frigărui de carne de porc și legume, pe care le puteți prepara acasă, foarte simplu, în tigaie obișnuită sau tigaie grill. Aceste frigăruie sunt perfecte atunci când aveți poftă de un grătar, dar nu aveți chef să ieșiți la un picnic sau când timpul nu este potrivit pentru a face grătare în aer liber. Frigăruile la tigaie se prepară rapid și sunt foarte gustoase, carnea este suculentă, iar combinate cu legume și bacon, sunt absolut delicioase și savuroase. Serviți-le cu plăcere alături de sosul preferat!

frigarui

Ingrediente

— 300 g de carne de porc

— 100 g de bacon

— 1 ceapă

— ½ de dovlecel

— 1 ardei gras

— ulei, sare și condimente

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

1. Înmuiați bețișoarele de lemn pentru frigărui în apă pentru 30 de minute. Tăiați carnea de porc în cuburi mari, iar baconul, ceapa, dovlecelul și ardeiul gras în cuburi.
f1

2. Puneți ingredientele pe bețișoare în felul următor: ardeiul, dovlecelul, ceapa, baconul, carnea de porc și continuați până veți finisa toate produsele. Prăjiți frigăruile pe ambele părți câte 8 minute.
f2

3. Asezonați cu sare și piper.
f3

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Autor text: Bucătarul.tv