Iată cum trebuie fiert acest produs. Am văzut greșelile și le voi corecta!

Limba este delicioasă și reprezintă o adevărată delicatesă dacă știi cum s-o prepari. Echipa Bucătarul.tv vă oferă câteva sfaturi pentru fierberea corectă a limbii. Dintr-un produs obișnuit veți obține o gustare excepțională care merge perfect cu orez sau cartofi cu usturoi. limba

Cum să fierbeți limba corect

1. Spălați limba bine și înlăturați excesul de grăsime. Puneți limba într-o cratiță adâncă și turnați deasupra apă. Puneți cratița la foc mediu. Nu trebuie să adăugați sare.

2. Aduceți limba la fierbere și înlăturați neapărat spuma.

3. Apoi reduceți focul și sărați limba. Proporția ideală de sare este de 2 lingurițe de sare la o cratiță cu 3 l de apă. Adăugați condimentele preferate. Vă propunem să faceți un amestec din: 1 linguriță de pătrunjel, 2 frunze de dafin și 1 linguriță de mărar uscat. Acest amestec de ierburi va oferi limbii un gust aromat.

l2

4. După 1.5 ore de fierbere, adăugați în supă o ceapă întreagă curățată și un morcov.

l3

5. Gătiți limba încă timp de o oră.

 

6. Verificați limba dacă este gata. Străpungeți limba cu o furculiță, dacă aceasta se străpunge ușor, atunci este fiartă. Dacă limba este rigidă, atunci mai fierbeți-o încă timp de 20 de minute. În general, timpul de fierbere al limbii depinde de vârsta și greutatea animalului.

7. Limba de vită trebuie curățată imediat după fierbere. Nu țineți limba mult timp în supă. Înmuiați limba în apă rece timp de un minut, apoi curățați-o cu un cuțit.

l4

8. Păstrați limba curățată într-o cratiță acoperită cu capac, ca să nu se usuce.

9. Tăiați limba felii și serviți-o la masă. Este delicioasă cu garnitură de cartofi cu usturoi sau orez.

l1

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Autor text: Bucătarul.tv