”Prăjiturele sărate” din biscuiți – un aperitiv delicios, ce va face furori la masa de sărbătoare!

Vă prezentăm o rețetă de aperitiv super delicios și aspectuos. Acesta arată ca niște prăjituri mici, fiind foarte simplu de preparat, cu aspect îngrijit și aromă fină. Este un aperitiv perfect pentru cei ce doresc să pregătească ceva nou pentru masa de Revelion. Bucurați-i pe cei dragi cu un aperitiv delicios, din ingrediente perfect combinate.

untitled-1

Ingrediente

– 300 g de biscuiți sărați

– 120 g de brânză topită

– 2 lingurițe suc de lămâie

– 1 avocado

– 200 g somon conservat

– 200 g de cașcaval

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

 

Mod de preparare

1. Tăiați fructul de avocado în jumătate, până la sâmbure. Îndepărtați sâmburele și scoateți miezul cu ajutorul unei lingurițe.

2. Tăiați miezul de avocado cuburi mici și puneți-l în vasul robotului de bucătărie. Adăugați brânza topită și sucul de lămâie. Amestecați ingredientele până obțineți o pastă densă. La necesitate, adăugați puțină sare.
1

3. Tăiați mărunt peștele.
2

4. Ungeți un biscuit cu pasta de avocado, apoi aranjați peștele. Acoperiți stratul de pește cu alt biscuit și iarăși aranjați pasta de avocado și peștele. Acoperiți ”prăjitura” cu al treilea biscuit. Asamblați astfel toate “prăjiturile”.
3

5. Dați cașcavalul prin răzătoare. Ungeți ”prăjiturile” deasupra și pe părțile laterale cu pastă de avocado. Treceți fiecare porție prin farfuria cu cașcaval. Aranjați ”prăjiturile” pe un platou și dați-le la frigider pentru 2 ore.
45

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1

Autor text: Bucătarul.tv