Top 10 cocktail-uri naturale și energizante. Simplu, gustos și gata în câteva secunde.

Echipa Bucătarul.tv vă oferă 10 rețete de cocktail-uri delicioase și sănătoase pentru toate gusturile. Combinațiile fantastice de ingrediente și timpul rapid de preparare vă vor încânta. În doar câteva secunde veți obține niște băuturi nemaipomenite, foarte hrănitoare, naturale și energizante. Încercați aceste cocktail-uri minunate și descoperiți gustul delicios al fiecăruia!
cocktail

1. Cocktail cu banane, înghețată și fulgi de ovăz

Pentru prepararea acestui cocktail veți avea nevoie de: 250 ml de lapte, 1 banană, iaurt, 2 linguri de miere, fulgi de ovăz și înghețată. Amestecați toate ingredientele în blender până la omogenizare.
c7

2. Cocktail cu brânză, banane și miere

Amestecați în blender: 100 g de brânză de vaci, 200 ml de lapte, o banană, o lingură de miere și 2-3 linguri de fulgi de ovăz.c3

3. Cocktail cu banane, lapte, vanilie și scorțișoară

Mărunțiți cu blenderul următoarele ingrediente: 2 banane, 500 ml de lapte, 100 ml de frișcă sau înghețată, un pachețel de zahăr vanilat și un pic de scorțișoară după gust.
c5

4. Cocktail cu lapte și ou

Amestecați un pahar de lapte cu o linguriță de zahăr și un ou.
c2

5. Cocktail cu brânză, suc și fructe

Amestecați 200 g de brânză, 100 ml de iaurt, 100 ml de suc de fructe și o curmală sau banană.
c1

 

6. Cocktail cu brânză, suc de vișine și albuș de ou

Amestecați 100 g de brânză de vaci, 100 ml de suc de vișine, un albuș de ou și un pic de zahăr.
c6

7. Cocktail cu iaurt, nuci și miere

Amestecați un ou, o lingură de miere și 1 lingură de nuci mărunțite. Turnați deasupra un pahar de iaurt și bateți amestecul cu mixerul.

8. Cocktail cu brânză, ouă și miere

Amestecați 200 g de brânză, 50 g de miere, 60 g de praf de ou dizolvat cu lapte sau 4-5 ouă și o lingură de smântână. Mărunțiți masa cu blenderul.

9. Cocktail cu lapte, ouă de prepeliță și fructe uscate

Combinați: 500 ml de lapte, 250 g de brânză, 10 ouă de prepeliță, 50 g de miere sau dulceață, 100 g de lapte praf, 100 g de smântână, stafide și caise uscate. Mărunțiți ingredientele cu blenderul.
c8

10. Cocktail cu lapte topit, brânză și germeni de grâu

Amestecați 250 ml de lapte topit, 250 g de brânză, 1 lingură de germeni de grâu sau de tărâțe de ovăz și o lingură de ulei de in.
c4

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Autor text: Bucătarul.tv