9 modalități de a prepara cafeaua. Tu pe care o preferi?

Astăzi preparăm împreună cele mai populare feluri de cafea. Să avem o zi bună!

  1. Pentru cafeaua portugheză vom avea nevoie de câteva lămâi pe care să le stoarcem într-un pahar. Peste zeama de lămâie se va adăuga cafeaua rece și zahărul după gust, iar după se va umple paharul cu cuburi de gheață. Cafeaua e servită!
  2. Cafeaua germană necesită două cupe de înghețată de vanilie peste care se toarnă cafeaua rece. La final se adaugă o cupă de frișcă și este gata de servit.
  3. Cafeaua CA PHE SUA DA, din Vietnam, se prepară cu ajutorul unui filtru în care se pune o linguriță de cafea măcinată și 2, 3 lingurițe de lapte condensat. Se adaugă apă și după filtrare se toarnă în paharul plin de gheață.
  4. Cafeaua cu lapte se servește în Franța. Pentru a o prepara avem nevoie de o parte de cafea și o parte de spumă de lapte. Este cea mai simplă cafea de preparat!
  5. FRAPPE-ul grecesc se prepară din o linguriță de cafea solubilă amestecată cu o linguriță de zahăr și puțină apă. Se amestecă cu un mini mixer și se adaugă cuburi de gheață și apă rece.
  6. YUANYANG este cafeaua chinezească. Ea se prepară din trei lingurițe de lapte condensat peste care adăugăm o parte de cafea lichidă și o parte de ceai verde. Se poate servi și cu cuburi de gheață în pahar.
  7. MARROCHINO se prepară în Italia, fiind compusă din cafea espresso peste care adăugăm lapte și presărăm cacao pentru aspect.
  8. KAISERMELANGE este austriacă și o preparăm prin separarea unui gălbenuș de ou peste care punem două lingurițe de miere. Batem ușor compoziția, adăugând cafea și totul este gata.
  9. Toți am cunoscut deja populara cafea irlandeza. Aceasta se prepară prin amestecarea unei cești de cafea cu o lingură de zahăr brun și un shot de whiskey. Garnisim cu o cupă de frișcă și servim cafeaua.

Voi pe care o preferați?

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Sursa: BuzzFeedBlue