(VIDEO) Bărbatul pune câteva cepe în tigaie, după care adaugă vin alb. Rezultatul? O să salivați întreg videoclipul.

Acest bucătar ne arată modul în care putem găti o adevărată delicatesă cu care să ne uimim prietenii și cunoscuții. Totul se reduce la artă și la pasiune, la iubirea față de mâncare și față de modurile cele mai pretențioase de a prepara mâncarea.

Începe prin a felia câteva bucăți de baton de pâine, apoi taie în bucăți șase cepe mari. Topește puțin unt într-o tigaie și adaugă ceapa în el, după care amesteci totul cu câteva căpățâni de usturoi. Călește ceapa și adaugă o cană de vin alb. Fierbe o bucată de carne de pui într-un vas și adaugă zeama sau pune pur și simplu o supă de pui la plic peste amestec.

După ce faci toate aceste etape, deja totul începe să capete formă și începi să te rogi să termini mai repede pentru a putea gusta minunăția. Adaugă o lingură de muștar peste. De asemenea, adaugă la final o porție de supă de vită. Asezonează cu sare și piper și totul este gata.

Scoate în un bol supa și bagă feliile de pâine în bol. Răzuiește brânză deasupra și adaugă parmezan. După acest pas pune totul la cuptor și rețeta este gata. Poți să-ți poftești cunoscuții la masă!

[the_ad id=”66″]


Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Sursa: Perfect-ask.com